Innova. Houvast bij verandering.

Hoe kom je van A naar B?

Een werkbare route ontdekken
Een veranderingstraject is een route ontdekken van A naar B. Maar wat is A? Hoe ziet B er eigenlijk uit? Innova onderzoekt en verkent zowel de inhoudelijke als de procesmatige kant van wat er speelt. Met een ‘rondje langs de velden’ zoeken wij aansluiting binnen de organisatie om beelden en opvattingen helder te krijgen en deze gemeenschappelijk te kunnen maken.

Hoe komt effectieve verandering van de grond?
De bronnen van verandering zijn vaak sores of ambitie. In het ene geval is er sprake van problemen en zorgen. In de andere situatie betreft het uitdagende perspectieven en enthousiasme. Innova analyseert waar en waarom werkprocessen vastlopen én hoe een effectieve beweging op gang gebracht kan worden. Samen met opdrachtgevers bepalen we wat er nodig is om doelstellingen te realiseren.

Innova onderzoekt interventiegericht
We onderzoeken altijd zodanig dat er helderheid en houvast ontstaat over welke stappen nodig zijn om de gewenste verandering te bewerkstelligen.

“Met hun persoonlijke betrokkenheid en resultaatgerichtheid vertaalden zij onze kernwaarden naar de weerbarstige praktijk.

Paul Fölsche
Directeur Beheerbedrijf, NS Stations

Bekijk deze case